Me Avagrolla teemme voitavamme asiakkaidemme ja oman henkilökuntamme terveyden suojaamiseksi. Toimimme THL:n yleisten ohjeiden mukaisesti ja seuraamme luonnollisesti tilanteen muuttumista päivittäin.

Lähdemme siitä, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme
normaaliin tapaan ja normaaleina aukioloaikoina

Lähikontakteja ajatellen toivomme, että asiakkaamme asioivat meillä mahdollisimman paljon puhelimitse ja sähköisiä viestimiä käyttäen. Näistä toimivimpia ovat sähköposti ja tekstiviesti tai vaikkapa WhatsApp-viesti.

Kevätsesonki on pian käynnistymässä ja nyt kannattaakin ennakoida

Jos tiedossasi on kone-, kastelutarvike- tai varaosatarpeita, samoin nestemäisten lannoitteiden hankinta tai vaikkapa tarve katekalvolle, kannattaa olla meihin yhteydessä heti. Koronaviruksen muuttaessa toimintamallejamme voi sesongilla syntyä ruuhkaa, ja sen vuoksi ennakointi on nyt viisasta!

Entiseen tapaan lähetämme tuotteitamme asiakkaille Postin ja Matkahuollon välityksellä. Niitä kannattaa nyt hyödyntää ja mahdollisuuksien mukaan vähentää asiointia paikan päällä.

Kun sinulla on tarve asioida toimipisteessämme toivomme siitä soittoa ennakkoon

Voimme kerätä tuotteet valmiiksi ja asiointi on sen jälkeen helppoa ilman lähikontakteja. Varotoimenpiteet, joita noudatamme ja toivomme sinunkin noudattavan, kun asioit toimipisteessämme:

  • Henkilökuntamme pitää ohjeistetun metrin turvaetäisyyden asiakkaisiin tartuntariskin minimoimiseksi. Toivomme, että myös asiakkaamme huomioivat tämän omalta osaltaan.
  • Käsien pesu ja desinfiointi ovat paras tapa ehkäistä taudin leviämistä. Tämän vuoksi käsidesiä on tarjolla myymälässämme sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme. Tarjolla on myös kertakäyttökäsineitä.
  • Tuomme etukäteen tilatut ja noudettavaksi sovitut tuotteet ulos noutamista varten. Tällä pyrimme osaltaan vähentämään tarpeettomia ihmis- ja pintakontakteja.

Toivomme ymmärrystä ja yhteistyötä tässä vakavassa asiassa
Pidetään kaikin keinoin alkutuotannon pyörät pyörimässä!

Vastaa