Laadukasta palvelua
30 vuoden kokemuksella

Avagro tarjoaa ratkaisuja
kehittyvän maatalouden
tarpeisiin

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Avagro Oy on erikoiskasvien, kuten vihannesten, perunan ja marjojen viljelykoneisiin ja -laitteisiin erikoistunut, vuonna 1990 perustettu yritys. Toimitilat sijaitsevat Laitilassa, 60 km Turusta Porin suuntaan, aivan valtatie 8:n varressa.
Henkilöstömme koostuu 9:stä palvelualttiista ihmisestä.

Tärkeimpiä osaamisalueitamme ovat kastelu- ja sadetusjärjestelmät avomaalle, kasvihuoneisiin ja viheralueille. Asiantuntevalla suunnittelulla, omalla maahantuonnilla ja osittaisella omavalmistuksella pystymme räätälöimään asiakkaan vaatimukset täyttävän kokonaisuuden. Meiltä on mahdollista saada myös
asennuspalvelua.

Edustamme maailman johtavia valmistajia

Perunan ja vihannesten peltoviljelykoneissa edustamme monia Euroopan ja koko maailman johtavia valmistajia. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja etsimme asiakkaillemme myös kokonaan uusia, entistä parempia menetelmiä.

Tuomme maahan mm. perunan- ja vihannestenkorjuukoneita, kylvö- ja istutuskoneita, jyrsimiä, kasvinsuojeluruiskuja ja monia muita erikoiskasveilla vaadittavia koneita ja laitteita. Tuontimaitamme ovat mm. Israel, Italia, Belgia, Hollanti, Ranska, Espanja, Saksa ja Yhdysvallat.

Mansikka-, kurkku- ja kasvihuonekalvot kuuluvat myös valikoimaamme.

Uusin tuoteryhmämme ovat nestemäiset lannoitteet ja kasvun edistäjät.

Omatuotantoamme ovat mm. Rapi –mansikanviljelykoneet, putkenkelauslaitteet sekä huomattava määrä kastelussa tarvittavia liittimiä, putkistoja ja muita osia.

Markkina-alueenamme on koko Suomi. Kuljetusyhteistyökumppaneitamme ovat mm. Posti, Matkahuolto ja DSV Road Oy. He takaavat pikaisen toimituksen niin lähelle kuin kauaskin.

Noudatamme Teknisen Kaupan ja Palveluiden
Yhdistyksen yleisiä myynti- ja takuuehtoja.

LADATTAVAT LIITTEET

Yleiset myyntiehdot
Yleiset takuuehdot