Yhteistyö­kumppanit

Alan vahvimmat
päämiehet

Avagron yhteistyökumppaneihin ja tavarantoimittajiin kuuluu yrityksiä ympäri maailmaa. Jokainen yhteistyötaho on sitoutunut noudattamaan Tavarantoimittajan eettisiä sääntöjä.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Abitep-logo

Abitep

Abitep on saksalainen yritys, joka valmistaa biologisia kasvunparantajia. Yrityksen tarjoamat bakteerituotteet tähtäävät tautien ennalta ehkäisyyn ja ravinteiden oton tehostamiseen.

Agricola-logo

Agricola Italiana

Agricola Italiana on italialainen yritys, joka toimittaa pneumaattiset vihannesten tarkkuuskylvökoneet.

Allround-logo

Allround

Allround on hollantilainen yritys, jonka monipuoliseen valikoimiin kuuluvat eri tuotteiden kauppakunnostuskoneet.

Allsopp-logo

Allsopp

Allsopp on kehittynyt oman alansa asiantuntijaksi. Tämä englantilainen yritys toimittaa erilaisia lintujen karkottimia mm. leijoja ja heliumpalloja.

Amiad

Amiad

Amiad on israelilainen yritys, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa. Amiad valmistaa lannoiteannostelijoita ja suodattimia, myös kunnallistekniikan ja teollisuuden tarpeisiin.

Bermad

Bermad

Bermad on israelilainen kalvo- ja paineensäätöventtiileitä valmistava yritys. Bermad on maailman kärkinimi sähkösolenoidiohjatuissa kalvoventtiileissä.

Broekema

Broekema

Broekema tarjoaa laajan valikoiman korjuukoneiden mattoja ja muita tarvikevaraosia. Tämä hollantilainen yritys valmistaa mm. Dewulfin ja Imacin alkuperäiset matot.

Checchi & Magli

Checchi & Magli

Checchi & Magli on italialainen yritys, joka toimittaa koneitaan ympäri maailmaa. Yritys on erikoistunut paljasjuuristen- ja pottitaimien istutuskoneisiin.

Coda

Coda tarjoaa monipuolisen valikoiman erikoislannoitteita. Tämä espanjalainen yritys toimitaa nestemäisiä erikois- ja täydennyslannoitteita sekä biostimulaattoreita.

Dallai

Dallai on italialainen yritys, jonka valikoimista löytyvät ”Bauer”, ”Perrot” ja ”Valducci” –yhteensopivat liittimet ja putket. Dallai toimittaa laadukkaat tuotteet järkevällä hinnalla.

Dewulf

Dewulf valmistaa markkinoiden johtavat ajettavat perunan ja juuresten nostokoneet, valikoimissa myös pienemmät hinattavat mallit. Tällä belgialaisella toimijalla on jo yli 60 vuoden kokemus.

Elcos

Elcos valmistaa dieselmoottorien valvontalaitteita. Tämä italialainen yritys on Euroopan ykkönen kastelupumppuja käyttävien moottorien valvonnassa.

Flex Fertilizer System

Flex Fertilizer System on tanskalainen nestelannoitevalmistaja. Yrityksen valikoimista löytyvät perus-, startti-, lehti- ja täydennyslannoitteet, kaikki kompleksiyhdisteinä.

Galcon

Galcon on israelilainen yritys, joka tarjoaa kehittynyttä kasteluautomatiikkaa, ajastimia ja muita ohjauslaitteita.

Gepaval

Gepaval on espanjalainen yritys, joka on valmistanut linnunpelättimiä jo 50-luvulta lähtien. Yritys toimittaa kovaäänisiä kaasutykkejä lintujen ja muiden tuhoeläinten karkotukseen.

HAKAPLAST

HAKA Plast on eestiläinen polyeteeniputkiin erikoistunut valmistaja, joka valmistaa standardin mukaisia ja laadukkaita paineputkia kilpailukykyiseen hintaan.

Imac

Imac on italialainen yritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman koneita perunan ja sipulin viljelijöille. Valikoimissa on mm. istutus-, multaus ja korjuukoneita perunalle sekä korjuukoneita sipulille.

Irrometer

Irrometer on amerikkalainen yritys, jolla on pitkä historia maankosteusmittareiden valmistuksessa. Valikoimissa mm. maankosteusmittarit, mm. tensiometrit.

Irtec

Irtec on italialainen yritys, joka valmistaa laadukkaita sadetuskoneita, moottoripumppuja ja niihin liittyviä tarvikkeita.

J. J. BROCH

Espanjalainen yritys, joka on erikoistunut valkosipulin viljely- ja kauppakunnostuskoneisiin.

Landini

Landini on italialainen pumppuvalmistaja, joka on toiminut jo vuodesta 1956. Landini valmistaa traktoriin sekä diesel- ja sähkömoottoreihin liitettäviä keskipakopumppuja.

Mara

Mara Laser on lasertekniikan edelläkävijä Euroopassa. Tämä italialainen yritys valmistaa laserohjattuja maantasauslanoja.

Massano

Massano on italialainen jyrsimiä valmistava yritys. Yrityksen kehittämät kiviä ja kokkareita hautaavat vastakelajyrsimet ovat maanmuokkauksen uusimpia innovaatioita.

MaterMacc

MaterMacc on italialainen yritys, joka toimittaa laitteet rakeisen lannoitteen levitykseen.

Miedema

Miedema valmistaa koneet perunan istutukseen, kuljetukseen ja varastointiin. Tämä Hollannissa toimiva yritys tarjoaa myös erilaisia laitteita perunan lajitteluun.

Odis

Odis on israelilainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia hiekkasuodattimia.

Raesa

Raesa on erikoisosaaja alumiiniosien valmistuksessa. Tämä espanjalainen yritys toimittaa ”Humet” ja ”Wright Rain”putket ja liittimet.

Riv

Riv on italialainen yritys, joka toimittaa laadukkaat messinkiset venttiilit ja liittimet.

Rivulis

Rivulis on israelilainen yritys ja yksi maailman suurimmista kastelutarvikkeiden valmistajista. Monipuolinen tuotevalikoima kattaa mm. sadettimet ja tihkuletkut

RKW

RKW on saksalainen muovisia katekalvoja valmistava yritys. Yritys toimittaa katekalvot rikkaruohojen torjuntaan, kasvun edistämiseen ja kasvihuoneisiin.

Rosenqvists

Rosenqvists AB on ruotsalainen sadetuskoneita ja moottoripumppuja valmistava kastelualan erikoisosaaja.

Sab

Sab on italialainen yritys, joka valmistaa puristusliittimiä sekä polypropeeniliittimiä ja –osia.

Saer

Saer on italialainen yritys, joka toimittaa sähkömoottoripumppuja.

Sicma

Sicma on italialainen toimija joka valmistaa mm. kelajyrsimiä, nurmien leikkureita ja traktorikiinnitteisiä trukkinostimia.

Standen Pearson

Standen Pearson valmistaa seulakoneet sekä perunan istutus- ja korjuukoneet. Tämä englantilainen yritys on ”destoning” uranuurtaja.

Startec

Startec on nestemäisten lannoitteiden, peittausaineiden ja muiden kemikaalien levityslaitteita valmistava yritys. Tämä italialainen yritys pystyy toimittamaan asiakkaalle räätälöityjä tuotteita.

Steketee

Steketee on hollantilainen haravalmistaja, jolta löytyy räätälöity ratkaisu mekaaniseen rikkojen torjuntaan kaikille riviviljeltäville kasveille

Toselli

Toselli on italialainen yritys, joka valmistaa ilma-avusteisia kasvinsuojeluruiskuja. Tosellin kehittämä Airspray-puhallin edustaa alansa huippua.

Uponor

Uponor on suomalainen yritys, joustava toimittaja, joka valmistaa laadukkaat paine- ja kasteluputket sekä niihin liittimet.