RIKKAHARAT

Rikkaharan kokoaminen 
aloitetaan aina asiakkaan tarpeiden kartoituksella.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Harat on koottu käyttäen mahdollisimman pitkälle yhteensopivia elementtejä, joten ne voidaan koota asiakkaan tarpeiden ja viljelykasvin mukaan. Samat yhteensopivat elementit toistuvat sekä mekaanisesti muokkaavissa- että ruiskuttavissa haroissa. Voit valita haran työleveyden Steketeen palkkivalikoimasta ja palkkiin kiinnityksen joko traktorin etupuolelle tai takapuolella sekä sen mukaan mahdolliset kannatinpyörät tai ohjurit.

Palkkiin on helppo liittää perusharauselementtejä

Nämä voidaan kiinnittää mihin kohtaan runkopalkkia tahansa, joten erilevyiset rivivälit eivät ole ongelma. Haraelementtien runko on rakennettu suunnikkaan muotoon, säätöjen helpottamiseksi. Harauselementteihin voidaan kiinnittää erilaisten kiinteiden tai joustavien harausterien lisäksi kiekot tai sormiharat. Harausta voidaan automatisoida kameraohjauksella, joka helpottaa kuljettajan työtä ja sallii ajonopeuden lisäämisen.

Steketee haroihin saatavat riviruiskut ja ruiskutushuput vähentävät ajokertoja kun kasvinsuojelu- tai rikkaruiskutukset voidaan tehdä samalla ajokerralla, laitteet räätälöidään viljelijän tarpeen mukaan. Riviruiskulla tehoaine voidaan suunnata suoraan viljelykasviin ja säästää näin tehoainetta.

Ruiskutushupuilla voidaan ruiskuttaa rikkoja glyfosaatilla vahingoittamatta viljelykasvia. Huppu voi olla viljelykasvin suojana jolloin ruiskutus tapahtuu sen ulkopuolella tai huppu voi kulkea rivivälissä jolloin ruiskutus tapahtuu hupun sisällä.

Lataa esite

Ja tutustu Steketeen erilaisiin harausterä, harauselementti ja runkopalkki vaihtoehtoihin!

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!