Standen erottelukoneet

STANDEN
erottelukone

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Standen erottelukoneelle muokatut penkit parantavat satoa, mukulan muotoa  ja laatua sekä vähentävät korjuuvaurioita ja nopeuttavat perunannostoa.

Standen erottelukoneissa on automaattinen syvyyden hallinta koneen edessä olevan teräksisen painorullan avulla, joka auttaa myös maan nostossa koneeseen. Maan tehokas sisäänotto on taattu moniosaisen vantaan, pyörivän teräsrullan ja hammastettujen kiekkoleikkureiden ansiosta. Unistar ja Megastar malleissa erottelu tapahtuu Standenin omalla tähtirullastolla. Standenin omasta kestävästä polymeeriseoksesta ”Duropolista” valmistetut tähtirullat ovat halkaisijaltaan 320 mm. Tähtirullien piikit ovat optimaalisessa kulmassa murskatakseen rullastolle tulevat kokkareet, rullien suuri halkaisija nopeuttaa maan kullkua rullaston yli ja lisää koneen kapasitettia.

patentoitu tähtirullasto

Standen on patentoinut tähtirullastonsa ”Actiflow” järjestelmän, jossa tähtirullien eri pituisista sormista muodostuu spiraalimainen kierre joka liikuttaa maata myös sivusuunnassa käyttäen optimaalisesti hyväksi koko rullaston muokkauskapasiteetin. Tähtirullaston alla kulkeva matto viimeistelee seulonnan ja siirtää siirtää loput kokkareet kivikuljettimelle. Poikittainen kivikuljetin siirtää kokkareet ja pienet kivet vaon pohjalle, suuremmat kivet kulkeutuvat erilliseen koneen takana olevaan säiliöön. Kaikissa malleissa on hydraulinen ohjaava akseli, automaattinen keskitystoiminto sekä asentoanturi kuljettajaa varten. Koneen alaosa on avoin joten akselit ja ristipalkit eivät estätäydellisen penkin muodostumista. Koneen veto on toteutettu hammastetuilla hihnoilla, jotka tekevät koneesta hiljaisemman käyttää. Hihnavedon ansiosta kone pysyy myös puhtaampana. Koneen huolto on vaivatonta avoimen rakenteen ja suurien kätevien huoltoluukkujen ansiosta.

  • Unistar mallin työleveydet 1500/1600 4.05 m tai 2400 5.70 m.
  • Megastar GEN-2 mallin työleveys on 4,0 m.
  • Uniweb malli on pidempi kuin Unistar, seulonta tapahtuu neljällä matolla, joista kolme ensimmäistä ovat keskenään vaihdettavia muuttuvien kustannusten minimoimiseksi. Viimeisen maton päällä kokkareita tehokkaasti murskaava matto. Tehokas maan sisäänotto leveän vantaan ansiosta, leveys 1140mm. Uniweb mallin työleveys 4,05 m tai 5,70 m.

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!