RKW HyJet® Erikoisvahva suojaharso

RKW HyJet® harso on jopa 50%
kestävämpää kuin perinteiset harsot

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

RKW HyJet® harson ainutlaatuisen rakenteen ansiosta edes reunavahvistusta ei tarvita. Materiaalin elastisuus helpottaa harson levittämistä, mikä säästääaikaa ja työvoimaa. Perinteisistä harsoista poiketen RKW HyJet® harso on poikkeuksellisen vahvaa ja
kulutusta kestävää johtuen sen päättymättömien kuitujen
silmukkarakenteesta.

Sato on paremmin suojassa sekä hallalta,tuulelta että villieläimiltä. Joustavan rakenteen ansiosta RKW HyJet® harsoa voidaan venyttää jopa 10% leveyssuunnassa kun sitä levitetään. Tämä on iso etu kun kasvusto kasvaa korkeammaksi.

Harsojen neliöpainot: 19g, 23g ja 30g. 

Harso mitat:

Leveydet: 10,2m, 13,1m, 16m ja 17,5m.

Pituudet: 250 m ja 500m.

Pitkäikäinen ja luotettava

Hyvä sadeveden jakautuminen harson alle on myös tärkeää. Harson silmukkarakenne optimoi veden,ilman ja valon tasaisen läpäisevyyden. Jopa kovalla tuulella RKW HyJet® harso pysyy hyvin kasvustossa kiinni, vähentäen mekaanista rasitusta ja vähentäen liikalämpöä.

Riippumaton ja maineikas DLR RLP tutkimusinstituutti Schifferstadtissa teki vuosina 2019-2020 seitsemän erimerkkisen harson vertailun, jossa RKW HyJet® sai erinomaiset tulokset.

Testi osoitti, että RKW HyJet® harsoa voidaan käyttää normaalia useamman kerran. Tämä ei pelkästään paranna viljelyn kannattavuutta pienentämällä materiaalikuluja ja jätemaksuja, vaan edistää kestävää kehitystä ja säästää globaaleja raaka-ainevaroja.

Mikä onkaan salaisuus?

Oikean puoleisessa kuvassa on perinteisen harson rakenne. Kuitujen sidos on toteutettu täplillä, jotka vähentävät ilman läpäisyä ja heikentävät repeämän kestävyyttä. Kun perinteinen harso vaurioituu syntyy useimmiten iso repeämä kuitujen suunnassa. Jopa pieni venähdys voi johtaa isoon vaurioon ja repeämään poikki koko harson.

Vasemman puoleisessa kuvassa nähdään RKW HyJet® harson ainutlaatuinen silmukkarakenne. Päättymättömät kuidut muodostavat erinomaisen kestävyyden samaan aikaan kun silmukkarakenne luo joustavuuden ja ainutlaatuisen repeämän keston. Lisäksi silmukat tasoittavat veden jakautumista ja lisäävät ilman ja valon läpäisevyytä.

Riippumaton tekstiilien tutkimusinstituutti Sächsisches Textilforschungsinstitut e.V. (STFI) on analysoinut 7 eri harsoa ja vahvistanut RKW HyJet® harson erinomaisen kestävyyden ennen ensimmäistä käyttökertaa ja myös sen jälkeen.

RKW HyJet® harso

Repeämän kestävys N/5cm

Perinteinen harso

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!