IMAC Special

Italialaista laatua perunankorjuuseen

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Tämä kone on suunniteltu varhaisperunoiden tai muiden erittäin herkkien perunalajikkeiden nostoon. Special on hinattava kone johon on lisävarusteena saatavilla hydraulisesti säädettävä vetoaisa. Korjuupää koostuu vantaasta, jonka kulma on säädettävissä, painorullasta, joka määrittää korjuusyvyyden sekä jousiin kiinnitetyistä kiekkoleikkureista, jotka on helppo säätää ruuveilla.

Lisävarusteet

Lisävarusteena on saatavilla myös naatin sisäänvetorullat. Lokeronostomaton leveys on 80cm, se koostuu eritasossa olevista puikoista jotka on päällystetty PVC:llä, näin vältytään perunoiden vierimiseltä ja kuoriutumiselta.

Lajittelupöytä koostuu keskimatosta leveydeltään noin 60cm ja sen vierellä kulkevista kahdesta sivuhihnasta leveydeltään noin 20cm. Perunat ja niiden mukana nouseva maa-aines ja naatit nousevat keskimatolle. Koneen päällä työskentelevät ihmiset lajittelevat materiaalin käsin ja siirtävät perunat sivuhihnoille. Hihnat kuljettavat perunat koneen taakse säkkeihin, koreihin tai laatikoihin, jotka ovat hihnojen päissä, omissa telineissään.

Konetta on helppo ohjailla lisävarusteena saatavan pyöräohjauksen ansiosta. Lajittelumatto ja sen sivuhihnat toimivat hydraulisesti. Koneen lisävarusteena on myös mahdollista muuttaa hydrauliset toiminnot sähkömagneettisesti hallittaviksi.

Teknisiä tietoja:

  • Koneen mitat: pituus 770cm, leveys 240cm, korkeus 170cm ja paino 1800kg
  • Lajittelumaton leveys 60cm ja sivuhihnojen 20cm
  • Traktorilta vaadittava teho 50 KW
  • Nostomaton leveys 80cm

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!