Dewulf ZBII

Dewulf ZBII, 2-rivinen ajettava 
porkkanankorjuukone säiliöllä

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

ZBII:n 4,5 tonnin säiliö ja pieni kääntösäde tekevät siitä monipuolisen koneen.

  • Kestävä rakenne
  • Helppo huollettavuus avoimen rakenteen ansiosta
  • Porkkanan laatu säilyy hyvänä
  • Suurempi ajonopeus kasvattaa tuotosta
  • Helppokäyttöinen kone, jossa on työmukavuus kohdallaan

Vantaat ja korjuupää toimivat toisistaan riippumatta.

Naateista nostava korjuupää on tarkempi, kun se on sijoitettu suoraan renkaan eteen ja kaikki ohjausliikkeet vaikuttavat välittömästi myös korjuupään liikkeeseen. Suuret renkaat tekevät koneesta vakaan, koneessa on hyvä maavara ja lisäksi maan tiivistyminen on vähäistä. Nostohihnoissa on peruutustoiminto ja molemmissa korjuupäissä erillinen itsenäinen syvyyden säätö. Korkeuden säätö tehdään ohjaamosta käsin.

Dewulf naatinlistin on toimintavarma ja helppo huoltaa.


Listintä pyörittävät rattaat on suojattu ilmatiiviiseen tilaan, jossa lika ei pääse niitä rikkomaan. Aikaa säästyy myös kun kaikki kuusi listinveistä voidellaan yhdestä rasvanipasta. Kaksi vahvaa ratasta pyörittävät veitsiä oikeassa suhteessa toisiinsa nähden niin etteivät ne kulu eivätkä typistä porkkanoita. Listinveitset ovat jousikuormitteisia, joten vieraat esineet kuten puun palat eivät jumiuta niitä.

ZBII on varustettu pitkillä profiloiduilla kuljetushihnoilla, joiden kuljetuskapasiteetti on hyvä ja jotka tarttuvat porkkanoihin tehokkaasti. Näillä hihnoilla ajonopeus voidaan pitää kohtuullisen korkeana. Nostolinjan kulma on melko pieni, joten sadon nosto on tasaista ja hellävaraista.

Korjuukoneessa on Deutzin BF6M moottori joka tuottaa 253 hevosvoimaa. Voit valita taloudellisen ajon tilan, jossa moottorin kierrosluku muuttuu sen hetkinen kuormituksen mukaan. Vaikeissa olosuhteissa Deutzin moottori tulee tarpeeseen kun pyörien hydraulimoottoreille tulevaa öljyn virtausta voidaan säädellä pyöräkohtaisesti.

ZKIIS/ZKIISE:n ohjaamo on tilava ja sieltä on hyvä näkyvyys korjuupäähän, listimelle ja elevaattoriin. Ajon ohjaus toiminto, automaattinen ilmastointi ja ergonominen Commander ohjausyksikkö tekevät ajosta mukavaa.

Video

Katso video

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!