Dewulf Torro

hinattava 2-rivinen
perunankorjuukone

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Dewulf Torro on kevyt, 2-rivinenperunan korjuukone, jossa kiinnitetään erityistä huomiota perunaystävällisyyteen ja tuotteen laatuun. Torro on varustettu lukuisilla innovatiivisilla ominaisuuksilla näitä tarkoituksia varten.

  • Perunaystävällisyys parhaimmillaan ainutlaatuisen kaarevan vetokuljettimen ansiosta
  • Inclino Master® -teknologia lisää kannattavuutta ja estää laadunmenetyksiä
  • Matala traktorin tehontarve

Luotettava lukuisilla innovatiivisilla ominaisuuksilla

 

Torro oli ensimmäinen kone, joka käytti patentoitua Inclino Master® -tekniikkaamme. Tämä järjestelmä varmistaa, että sadonkorjuuyksikkö pysyy jatkuvasti samansuuntaisena pellon kanssa, kun taas harvesteri pidetään vaakasuorassa. Tämä tekniikka lisää kannattavuutta ja välttää vaurioituneiden perunoiden aiheuttamat laatuhäviöt sadonkorjuun aikana. Pikavaihtojärjestelmän ansiosta Torron erilaisten sadonkorjaussarjojen (porkkanat, sipulit, punajuurikkaat) vaihtaminen vie vain 15 minuuttia.

Puhdistus minimaalisella voimalla


Torro on varustettu kahdella litteä siiliyksiköllä. Lajittelualustalla on tilaa seitsemälle henkilölle. Purkauskuljetin on varustettu jätesuppilolla molemmin puolin. Torro vaatii myös vähän traktorin voimaa; 100 hv traktori on riittävä sadonkorjuuta varten. Harvesterissa on 6 tonnin bunkkeri, jolla on kaksi ohjelmoitavaa purkausnopeutta. Jos haluat parantaa tuottavuutta merkittävästi, myös purkutus on liikkeessä -säiliössä.

Video

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!