Dewulf R3060

2-rivinen ajetteva
perunankorjuukone

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Dewulf R3060 perunankorjuukonetta on testattu ympäri maailman erilaisissa olosuhteissa ja se on todistanut tehonsa monia tuottoisina työtunteina.

• Helppo huollettavuus, avoimen rakenteen ansiosta
• Säilyttää perunan laadun erinomaisena
• Moduulirakenne takaa tehokkaan puhdistuksen kaikissa olosuhteissa
• Kuormanpurku liikkeessä

Suuri puhdistus kapasiteetti

Kolmella peräkkäisellä nostomatolla varustetussa R3060:ssa perunan pudotuskorkeudet jäävät pieneksi mutta puhdistuskapasiteetti on suuri. Ensimmäinen nostomatto on varustettu vakiona kolmella täristimellä. Toiseen nostomattoon täristimen saa lisävarusteena. Koneessa on kaksi siilimattoa, joiden nopeus ja kulma ovat säädettävissä. Aksiaalirullat saa lisävarusteena kun vaaditaan tehokkaampaa puhdistusta.

Kestävästä Hardox teräksestä valmistettu naatinmurskain on varustettu syvyyden säädöllä ja sivuttaissiirrolla. Sen alla olevat jalakset tarkkailevat jatkuvasti penkkien korkeutta, halutun korkeuden voi ohjelmoida ohjaamosta käsin.

Perunat siirretään hellävaroin ylätasolle leveän kehäelevaattorin avulla. Elevaattorin suuret kolat mahdollistavat pienemmän pyörintänopeuden ilman että kuljetuskapasiteetti pienenee, näin perunan vauriot pysyvät vähäisinä.

R3060 on saatavana useampaa mallia:

• RS3060: varsirullalla ja kahdella siilimatolla
• RA3060: varsirullalla, vaihdettavalla puhdistusyksiköllä ja kahdella siilimatolla
• RQ3060: varsimatolla ja kahdella siilimatolla
• RQA3060: varsimatolla, vaihdettavalla puhdistusyksiköllä ja kahdella siilimatolla

TILAVA, MODERNI OHJAAMO

NYKYAIKAISET toiminnot

Video

Aksiaalirullat märkiin olosuhteisiin

Erityisesti märissä olosuhteissa perunat takertuvat kiinni toisiinsa ja muodostavat isoja maakokkareita. Aksiaalirullat hajottavat maakokkareita tehokkaasti. Perunavirta jakautuu tasaisesti koko aksiaalirullaston leveydelle ja käyttää näin hyväkseen sen koko puhdistuskapasiteetin. Aksiaalirullaston tukkeutumisenestojärjestelmä suojaa rullastoa vierailta esineiltä ja peruutustoiminto auttaa aukaisemaan tukoksia. Puhdistusyksikkö on hydraulisesti irrotettava, joten sen huolto ja vaihto käy helposti ja nopeasti.

Easy Clean

Easy Clean puhdistusyksikkö on kätevä varsinkin silloin kun maa on kokkareinen tai kivinen. Easy Clean yksikön vastasuuntiin pyörivät rullaparit takaavat hyvän puhdistustuloksen sekä kuivissa että märissä olosuhteissa.

Kuorman purku liikkeessä

Kuorman purku liikkeessä on Dewulf R3060:ssa vakiovarusteena. Tämä lisää tuotosta joissain tapauksissa jopa 25%. Seitsemän tonnia vetävä säiliö on kiinnitetty koneen runkoon niin että koneen tasapaino säilyy. Elevaattorisäiliön kärki taipuu peräkärryn sisään pitäen perunan pudotuskorkeuden mahdollisimman pienenä.

 

Työtäsi helpottavia innovaatioita:

APC (Automaattinen paineen hallinta) Vakiovaruste

Sääolojen muuttuessa myös perunapenkkien kantokyky muuttuu. APC sallii kuljettajan säätää perunapenkkeihin kohdistuvaa painorullien painetta ja näin parantaa sadonnostoa nostomatolle. Tämä automaattinen paineen hallinta pystyy parhaiten muuntautumaan pellon vaihteleviin olosuhteisiin.

DAS (Dewulf Automaattiohjaus) Lisävaruste

R3060:n automaattiohjaustoiminto tarjoaa lisämukavuutta sadonkorjuutyöhön.

ADC (Automaattinen syvyyden säätö) Lisävaruste

Varusta R3060 korjuukoneesi ADC syvyyden säädöllä siinä tapauksessa, että joudut korjaamaan perunaa rinnepelloilta. ADC takaa sen että korjuukanavan vantaat nostavat molemmat rivit koko leveydeltään ja syvyydeltään. Korjuukanavan sensorit tarkkailevat maan pinnan korkeuden vaihteluita jatkuvasti ja säätävät nostosyvyyttä sen mukaisesti.

Helpompi ja nopeampi työskentely

Tilava ja hiljainen Claas ohjaamo on sijoitettu suoraan nostovantaiden yläpuolelle, joten ohjaamosta on erinomainen näkyvyys korjuukanavaan. Kaikki korjuukoneen toiminnot on sijoitettu ergonomisesti ja kätevästi Commander keskusyksikköön. Värinäytöistä voi helposti tarkkailla koneen läpi kulkevaa perunavirtaa korjuukanavasta aina säiliöön asti. Ajonohjaus toiminto kiihdyttää automaattisesti ohjelmoituun työnopeuteen, jolloin kuljettaja voi paremmin keskittyä korjuukoneen muihin toimintoihin.

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!