Dewulf Kwatro

4-rivinen ajettava
perunankorjuukone

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

4-rivisellä Dewulf Kwatro korjuukoneella voi telojen ansiosta työskennellä erittäin vaativissa olosuhteissa ja samalla maan tiivistyminen on vähäisempää. Perunapenkit säilyttävät muotonsa kun korjuukanava on sijoitettu telojen eteen.

  • Korjuutyö sujuu vaikeissa olosuhteissa
  • Suuri nostokapasiteetti
  • Säilyttää perunan laadun hyvänä
  • Helposti ohjattavissa

Helppo ohjattavuus

Kaksi 900 mm telaa vähentävät maan tiivistymistä. Kwatron teloissa on hydraulinen voimansiirto, mikä takaa hyvän ja tasaisen pidon kaikissa olosuhteissa. Yksittäinen takarengas mahdollistaa koneen ketterän ohjaamisen.

Korjuu ilman vaurioita

Listin- ja nostomekanismit on tuettu viidellä teräspyörällä, joten painorullia ei ole. Teräspyörät kannattelevat korjuukanavaa ja antavat vertailuarvon listimen korkeuden säätöön. Telojen matalan profiilin ansiosta nostomaton kulma voidaan pitää pienenä, mikä vähentää satovaurioita.

Tehokasta puhdistusta

Kwatron puhdistusjärjestelmä koostuu kolmesta peräkkäisestä nostomatosta sekä siilimatosta, lisäksi koneessa on erillinen vaihdettava puhdistusyksikkö (esim. aksiaalirullat). Olosuhteista riippuen, perunat voidaan ohjata siilimatolta joko tälle vaihdettavalle puhdistusyksikölle, mikäli tehostettu puhdistus on tarpeen, tai suoraan kehäelevaattorille. Näin Kwatroa voidaan aina muokata vallitseviin olosuhteisiin sopivaksi. Kehäelevaattori siirtää perunat ylätasolle ja sitä kautta säiliöön. Säiliön vetoisuus on 11 tonnia ja se voidaan tyhjentää myös koneen liikkuessa.

Video

Koneen hallinta

Defulf Kwarto - koneen hallinta

Kuljettajalla on hyvä näkymä tukipyöriin, kiekkoihin, ensimmäiselle nostomatolle ja ensimmäiseen varsirullaan. Ergonomisesti muotoiltu Commander ohjausyksikkö mahdollistaa koneen helpon käytön ja värinäytöt näyttävät korkealaatuista kuvaa koneen läpi kulkevasta perunavirrasta.

Koneisto

Defulf Kwarto - koneisto

Tilavuudeltaan 13 litrainen Scania moottori tarjoaa 500 hevosvoiman tehon. Danfoss hydraulipumput riittävät helposti kattamaan koneen ajovoimansiirron ja puhdistuskoneiston tehon tarpeen.

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!