Dewulf GKIIS/GKIISE

hinattava 2-rivinen
porkkanankorjuukone
kulhettimella

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Dewulf GKIIS/GKIISE on tuottelias ja käyttökustannuksiltaan alhainen kone. Dewulf korjuupään naatista nostavat hihnat ovat nostavat sadon hellästi ja säilyttävät sen laadun, korjuupää on käytössä kestävä.

  • Hellävarainen sadonnosto
  • Pitkät kuljetinhihnat auttavat sadon puhdistumisessa
  • Pyöreä vakaa runko ja hyvä ohjattavuus
  • Sadon hellävarainen siirto kuljettimella

Vantaat ja korjuupää toimivat toisistaan riippumatta

Naateista nostavan korjuupään ohjaaminen on tarkempaa kun se on sijoitettu suoraan renkaan eteen ja kaikki ohjausliikkeet vaikuttavat välittömästi myös korjuupään liikkeeseen. Suuret renkaat tekevät koneesta vakaan, koneessa on hyvä maavara ja lisäksi maan tiivistyminen on vähäistä.

Dewulf naatinlistin on toimintavarma ja helppo huoltaa. Listintä pyörittävät rattaat on suojattu ilmatiiviiseen tilaan, jossa lika ei pääse niitä rikkomaan. Aikaa säästyy myös kun kaikki kuusi listinveistä voidellaan yhdestä rasvanipasta. Kaksi vahvaa ratasta pyörittävät veitsiä oikeassa suhteessa toisiinsa nähden niin etteivät ne kulu eivätkä typistä porkkanoita. Listinveitset ovat jousikuormitteisia, joten vieraat esineet kuten puun palat eivät jumiuta niitä.

GKIIS/GKIISE on varustettu pitkillä profiloiduilla kuljetushihnoilla

kuljetuskapasiteetti on hyvä, profiloidut kuljetushihnat tarttuvat porkkanoihin tehokkaasti. Näillä hihnoilla ajonopeus voidaan pitää kohtuullisen korkeana. Nostolinjan kulma on melko pieni, joten sadon nosto on tasaista ja hellävaraista.

Purkuelevaattorin leveys on 1200mm. Poikittaiskuljetin on asetettu elevaattoriin nähden niin, että porkkanat putoavat koko elevaattorin leveydelle ja käyttävät koko sen kuljetuskapasiteetin hyödykseen ilman että ne hankautuvat sivulevyjä vasten. Porkkanat eivät kulje elevaattorilla kovin jyrkässä kulmassa, mikä säästää niitä vaurioilta. Mikäli koneeseen tarvitaan lisäpuhdistustehoa, siihen voidaan liittää siilimatto, jonka nopeutta ja kulmaa voidaan säätää.

Video

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!