Dewulf gbII

Dewulf GBII 2-rivinen hinattava porkkanankorjuukone säiliöllä

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Dewulf GBII on kustannustehokas kone, joka sopii säiliönsä ansiosta myös suuremmille lohkoille. Runko ja säiliö ovat tukevia, mutta kevyitä.

  • Helppo huoltaa
  • Tukeva runko
  • 5 tonnin säiliö
  • Porkkanan laatu säilyy hyvänä

Dewulf naatinlistin on toimintavarma ja helppo huoltaa. Listintä pyörittävät rattaat on suojattu ilmatiiviiseen tilaan, jossa lika ei pääse niitä rikkomaan. Aikaa säästyy myös kun kaikki kuusi listinveistä voidellaan yhdestä rasvanipasta. Kaksi vahvaa ratasta pyörittävät veitsiä oikeassa suhteessa toisiinsa nähden niin etteivät ne kulu eivätkä typistä porkkanoita. Listinveitset ovat jousikuormitteisia, joten vieraat esineet kuten puun palat eivät jumiuta niitä.

GBII on varustettu pitkillä profiloiduilla kuljetushihnoilla, joiden kuljetuskapasiteetti on hyvä ja jotka tarttuvat porkkanoihin tehokkaasti. Näillä hihnoilla ajonopeus voidaan pitää kohtuullisen korkeana. Nostolinjan kulma on pieni, joten sadon nosto on tasaista ja hellävaraista. Sadonnostoa voidaan hienosäätää sääolosuhteiden mukaan muuttamalla hihnojen nopeutta suhteessa ajonopeuteen.

Koneen säiliö on tilavuudeltaan 9 m3. Säiliön voi tyhjentää peräkärryihin tai korkeisiin rekkoihin lähes vaakatasossa jopa neljän metrin korkeudessa. Tämän mahdollistavat säiliötä nostavat neljä sylinteriä. 900mm leveä kuljetin kuljettaa porkkanat säiliöön. Kuljettimen pää yltää säiliön pohjalle ja sensorin avulla kuljettimen korkeus säätyy automaattisesti kuorman kasvaessa, näin porkkanan pudotuskorkeudet pysyvät pieninä.

Video

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!