Dewulf GBI

hinattava 1-rivinen
pokkanankorjuukone
säiliöllä

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

Dewulf GBI on kustannustehokas ratkaisu porkkanankorjuuseen.

  • Helppo huoltaa
  • Tukeva runko ja hellävarainen naatista nostava korjuupää
  • 5 tonnin säiliö
  • Porkkanan laatu säilyy hyvänä

Rungon avoin rakenne lisää näkyvyyttä ja helpottaa huoltoa

Runko on suunniteltu niin, että maa-aines ja kasvijäte putoavat peltoon, eivätkä keräänny koneen akselin ja palkkien päälle. Runko ja säiliö ovat kevyitä, mutta silti vakaita, painon oikea jakautuminen helpottaa koneen liikuttelua.

Dewulf naatinlistin on toimintavarma ja helppo huoltaa. Listintä pyörittävät rattaat on suojattu ilmatiiviiseen tilaan, jossa lika ei pääse niitä rikkomaan. Aikaa säästyy myös kun kaikki kuusi listinveistä voidellaan yhdestä rasvanipasta. Kaksi vahvaa ratasta pyörittävät veitsiä oikeassa suhteessa toisiinsa nähden niin etteivät ne kulu eivätkä typistä porkkanoita. Listinveitset ovat jousikuormitteisia, joten vieraat esineet kuten puun palat eivät jumiuta niitä.

GBI on varustettu pitkillä profiloiduilla kuljetushihnoilla, joiden kuljetuskapasiteetti on hyvä ja jotka tarttuvat porkkanoihin tehokkaasti.

Näillä hihnoilla ajonopeus voidaan pitää kohtuullisen korkeana. Nostolinjan kulma on melko pieni, joten sadon nosto on tasaista ja hellävaraista.

Koneen säiliö on tilavuudeltaan 9 m3. Säiliön voi tyhjentää peräkärryihin tai korkeisiin rekkoihin lähes vaakatasossa, jopa neljän metrin korkeudessa. Tämän mahdollistavat säiliötä nostavat neljä sylinteriä. 900mm leveä kuljetin kuljettaa porkkanat säiliöön. Kuljettimen pää yltää säiliön pohjalle ja sensorin avulla kuljettimen korkeus säätyy automaattisesti kuorman kasvaessa, näin porkkanan pudotuskorkeudet pysyvät pieninä.

Video

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!