Aminohapot ja biostimulaattorit

Aminohapot ja biostimulaattorit

codamin radicular

Lannoite, jossa on aminohappoja. 5,8% vapaita aminohappoja + 3,0% N + 5 % P (11,4 % P2O5) + 3,4 % K (4,1 % K2O) (w/v)

CODAMIN Radicular on tuote, jossa on entsymaattisia aminohappoja ja kaliumfosfiittia. Se vaikuttaa kolmella tavalla: kiihottaa juurien kasvua, ravitsee kasvia ja ennalta ehkäisee kasvitauteja kaliumfosfiittipitoisuuden vuoksi, jolla on sienitauteja, kuten Pythium (esim. sydänmätä) ja Phytophthora (esim. rutto) ennaltaehkäisevä vaikutus. CODAMIN Radicular auttaa kasveja selviämään poikkeuksellisissa olosuhteissa, kuten siirtotaimien istutus avomaalle, halla, kasvinsuojeluaineiden myrkkyvaikutus jne. CODAMIN Radicular auttaa kaikkia kasveja aikaisessa kehitysvaiheessa.

Kastelulannoitus

4-6 l/ha / annos

20-40 l/ ha / kasvukausi

codamin microradicular

Lannoite, jossa on aminohappoja ja hivenravinteita. 5,0% vapaita aminohappoja + 3,6% Fe + 1,2% Mn + 1,2% Zn (w/v)

CODAMIN Microradicular sisältää aminohappoja, jotka nopeuttavat kasvin valkuaisainesynteesiä vähentäen aminohapposynteesien aineenvaihduntaa (ja energiankulutusta). Se helpottaa pää- ja hivenravinteiden ottoa ja lisää juurten kasvua. Lisäksi lannoitteessa on hivenravinteita (rauta, mangaani ja sinkki). CODAMIN Microradicular auttaa kasveja selviämään poikkeuksellisissa olosuhteissa, kuten siirtotaimien istutus, halla jne. Se aktivoi myös maaperän mikrobielämää.

Kastelulannoitus

4-6 l/ha / annos

20-40 l/ ha / kasvukausi

radimax

Juurten kehittäjä, jossa on aminohappoja ja sinkkiä. 4,7% N + 4,1 P (9,4 % P2O5) + 3,9 % K (4,7 % K2O) + 0,23% Zn + 5,3% vapaita aminohappoja (w/v)

RADIMAX on erittäin tehokas juurten kehittäjä, jossa on optimaalinen sekoitus aminohappoja, täydennettynä tryptofaaneilla, mineraaleilla, jotka lisäävät juurtumista (sinkki) ja vitamiinikompleksilla, joka edistää juurten kehittymistä. Lisäksi RADIMAX sisältää fosfiittia, joka parantaa kasvin luonnollista puolustusmekanismia ja ennaltaehkäisee sienitauteja kuten Pythium (esim. sydänmätä) ja Phytophthora (esim. rutto).

Kastelulannoitus

2-3 l/ha / annos

2-4 annosta/kasvukausi

codamin 150

Lannoite, jossa on aminohappoja ja hivenravinteita. 2,42% Fe + 0,72% Mn + 0,48% Zn + 15,6% aminohappoja (w/v)

Aminohapot ovat korvaamattomia valkuaisaineiden rakennusaineita. Käytettäessä CODAMIN 150 – lannoitetta kasvun ja kukinnan aikana tuloksena on suurempi ja parempilaatuinen sato. CODAMIN 150 toimii säätimenä hivenravinteiden aineenvaihdunnalle. Sillä on hormonaalinen vaikutus, kiihottaen lehtivihreän, IAA:n, vitamiinien ja monien entsymaattisten systeemien muodostumista. Se kiihottaa ja lisää kasvin vastustuskykyä stressitilanteissa.

Lehtilannoitus

200-300 ml/100 l / annos

1-4 kertaa/kasvukausi

Kastelulannoitus

5 l/ha / annos

2-4 kertaa/kasvukausi

Kiinnitteenä lehtilannoituksessa 1 lt/ha / annos

codamin B-Mo

Lannoite, jossa on aminohappoja ja hivenravinteita. 6,4% B + 0,2% Mo + 12,4% aminohappoja (w/v)

CODAMIN B-Mo on tuote, joka on kehitetty paljon booria tarvitseville kasveille. Aminohapot auttavat sen kulkeutumista ja tunkeutumista soluseinien läpi auttaen kukinnan fysiologisia prosesseja – pölytys, lisääntymiskyky ja hedelmien muodostus. CODAMIN B-Mo kiihottaa ja lisää kasvien vastustuskykyä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Boorin ja molybdeenin käyttö aminohappojen kanssa helpottaa kasvin omaa proteiinisynteesiä. Tämä synerginen vaikutus kiihottaa itämistä, kukintaa, pölytystä sekä hedelmien muodostumista ja kehittymistä.

Lehtilannoitus

200-250 ml/100 l / annos

1-2 kertaa/kasvukausi

Kastelulannoitus

5 l/ha / annos

2-3 kertaa/kasvukausi

codasting

Lannoite, jossa on aminohappoja ja hivenravinteita. 8,0% N + 10,0% vapaita aminohappoja + 13,4% Orgaanista ainetta + stimulantteja (w/v)

CODASTING on biostimulaattori (kasvun kiihdytin), jolla on hyvä tunkeutumiskyky ja nopea teho. Typen, aminohappojen ja ATCA:n välinen synergia ja foolihappo vaikuttavat kasviin lisäten juurimassaa ja vegetatiivista kasvua. CODASTING -lannoitteen ansiosta kukinnan alku aikaistuu, väri, paino ja hedelmien sokeripitoisuus paranevat kuten myös vastustuskyky stressaavissa olosuhteissa, jne. Se parantaa myös muiden CODA -tuotteiden vaikutusta, kun niitä annetaan yhtä aikaa.

Lehtilannoitus

75-100 ml/100 l / annos

1-3 kertaa/kasvukausi

Kastelulannoitus

1-2 l/ha / annos

3-6 kertaa/kasvukausi

codan

Lannoite, jossa on aminohappoja. 5,3% N + 19 % P (43,5 % P2O5) + 5,5% vapaita aminohappoja + auksiineja (w/v)

CODAN on runsaasti fosforia sisältävä nestemäinen yhdiste, jossa on myös aminohappoja ja auksiineja eli kasvun säädeaineita. Fosfori on perustavaa laatua olevassa asemassa kukintaprosessissa. Tällä tavoin CODAN -lannoitteessa fosforin ja aminohappojen yhdistelmä yhdessä kasvun säädeaineiden kanssa luo synergisen vaikutuksen monissa kasveissa. CODAN’in teho tulee esiin vegetatiivisen kasvun alkuvaiheessa, kukinnan ja hedelmän muodostuksen aikana sekä hedelmän kasvun aikana. Se lisää myös kasvin vastustuskykyä lämpötilan vaihteluita vastaan.

Lehtilannoitus

50 ml/100 l / annos

1-3 kertaa/kasvukausi

Kastelulannoitus

0,5-1,5 l/ha / annos

2-4 kertaa/kasvukausi

dalgin

Merileväuute, jossa on aminohappoja. 22,4% merileväuutetta + 6,7% vapaita aminohappoja + 1,4% N (w/v)

DALGIN on merilevää ja aminohappoja sisältävä nestemäinen tuote, joka on valmistettu Ascophyllum nodosum -levästä. Tämän levän erityisestä koostumuksesta johtuen se on luonnollinen hiven- ja pääravinteiden, aminohappojen ja hiilihydraattien lähde, mikä lisää sadon määrää, laatua ja elinvoimaa. DALGIN sisältää luonnollisia kasvun kiihdyttimiä kuten sytokiniiniä, auksiineja ja gibbereliineja. DALGIN’in aminohapot helpottavat kasvin toipumista stressitilanteista.

Lehtilannoitus

200-250 ml/100 l / annos

1-3 kertaa/kasvukausi

Kastelulannoitus

3-4 l/ha / annos

2-6 kertaa/kasvukausi

e-dalgin

Merileväuute 100%

e-DALGIN on 100 % merileväuutteesta (odm) valmistettu nestemäinen tuote, jonka raaka-aine on Ascophyllum nodosum. Tämän levän erityisestä koostumuksesta johtuen se on luonnollinen hiven- ja pääravinteiden, aminohappojen ja hiilihydraattien lähde, mikä lisää sadon määrää, laatua ja elinvoimaa. e-DALGIN sisältää luonnollisia kasvun kiihdyttimiä kuten sytokiniiniä, auksiineja ja gibereliineja.

Lehtilannoitus

200-250 ml/100 l / annos

1-3 kertaa/kasvukausi

Kastelulannoitus

3-4 l/ha / annos

2-6 kertaa/kasvukausi

dalgin Mg

Merileväuute, jossa on magnesiumia ja hivenravinteita. 3,7 % Mg (6,15 % MgO) + 1,23 % B + 0,12 % Mo + 0,02 % Fe + 0,03 % Mn (w/v)

DALGIN Mg on kokonaan vesiliukoinen nestemäinen biostimulaattori. Se sisältää Ascophyllum nodosum -merilevää, jossa on yli 60 pää- ja hivenravinnetta, hiilihydraatteja, aminohappoja ja luonnollisia kasvun edistäjiä. DALGIN Mg sisältää myös booria, magnesiumia ja molybdeenia, jotka varmistavat optimaalisen lannoituksen erityisesti näitä ravinteita tarvitseville kasveille, kuten oliivipuut, viinitarhat, jne. Lehtilannoituksen ansiosta kasvi saa kaikki ravinteet nopeasti ja tehokkaasti käyttöönsä.

Lehtilannoitus

250-300 ml/100 l-appication

1-2 kertaa / kasvukausi

codabrix

Kypsymisstimulaattori 21 % K (25,3 % K2O) + 16,2 % polysakkarideja + aminohappoja (w/v)

CODABRIX on tuote, joka on erityisesti suunniteltu parantamaan hedelmien laatua. Yhdistelmä aminohappoja, kaliumia ja polysakkarideja edistää hedelmien kypsymistä, vaikuttaen joihinkin tärkeisiin asioihin kuten hedelmän väriin, kokoon, jne. Lisäksi aminohapot yhdessä polysakkaridien kanssa varmistavat, että ravinteet ovat helposti kasvin saatavilla.

Kastelulannoitus

200-250 ml/100 l / annos

Määrä: 2-2,5 l/ha

1-3 kertaa / kasvukausi

fruitmax

4,65 % N + 0,90% B + 0,03% Mo + 6,81% vapaita aminohappoja + merilevää (w/v)

FRUITMAX on biostimulaattori, jossa on aminohappoja, merileväuutetta ja aktiivisia yhdisteitä. Se on erityisesti suunniteltu käytettäväksi vegetatiivisen kasvun, hedelmän muodostuksen ja kypsymisen aikana. Sen käyttö säännönmukaisesti täydentävänä ja riittävänä lannoitteena, mahdollistaa vegetatiivisten osien ja juuren tasapainon kasvissa, maksimoi hedelmän koon ja tasamuotoisuuden.

Lehtilannoitus

100-150 ml/100 l / annos

7-15 päivän välein

Kastelulannoitus

1-2 l/ha / annos

7-10 päivän välein

 

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!