Agrisem Combiplow

Agrisem Combiplow

Agrisem -jankkurit

Agrisemin järeissä jankkureissa on 200x200mm teräspalkkirunko. Terät on mahdollista varustaa karbidipinnoitetulla kärjellä, joka lisää terien käyttöikää. Jankkurien piikit ovat joko murtopulttikiinnityksellä tai kivisemmille maille suositellaan Non-Stop jousikiinnitteisiä piikkejä, jotta voit työskennellä ilman keskeytyksiä. Terien määrän voit valita itsellesi sopivaksi.

Patentoitu terän rakenne nostaa maata ylös luoden aaltomaisen liikkeen. Aallonharjalla maan rakenne on löyhempi ja jankkurin terä voi vetää uran maahan vaivattomasti ilman tukoksia. Maa murentuu tasaisesti eikä jankkuri nosta pintaan suuria kokkareita. Jankkuri rikkoo kyntökerroksen kovan pohjan, jolloin kasvien juuret pääsevät tunkeutumaan kosteaan maahan kyntökerroksen alapuolella ja kestävät näin paremmin kuivuutta. Jankkuroinnin ja kasvien juurten yhteisvaikutus parantaa maan laatua ja vaikuttaa varsinkin vesitalouteen niin, että pelto kuivuu nopeammin sateen jälkeen ja toisaalta veden kapillaarinen nousu parantuu ja pellossa riittää paremmin kosteutta kasveille myös kuivina aikoina.

Combiplow -yhdistelmäkoneet on tarkoitettu nostolaitesovitteisten työkoneiden ja traktorien väliin. Combiplown kolme eri mallia Silver, Gold ja Platinum kertovat koneen kantavuusluokan eli miten painavan työkoneen voit laittaa jankkurin perään. Combiflow -murtopulteilla varustettu malli on erittäin kompaktin kokoinen  kone. Jousikiinnitteiset piikit (saatavana vain Platinum SR-malliin) pidentävät konetta hieman. Kun Combiplow’n  yhdistetään korkeutta säätävä jyrä sitä voidaan käyttää myös itsenäisenä jankkurina.

Combiplow

Silver

Gold

Platinum

Platinum SR

Työleveys m

3

3,0- 3,5- 4,0

3,0- 3,5- 4,0

3,0- 3,5- 4,0

Pituus cm

37,5

29

35

75

Kantavuus kg

1500

2500

3000

2200

Piikkejä kpl

4

4 – 6 – 6

4 – 6 – 6

4 – 6 – 6

Muokkaussyvyys cm

15-35

15-35

15-35

15-35

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!