AFT salaojituskoneet

AFT salaojituskoneet 
Englannista 40 vuoden
kokemuksella

Ota yhteyttä, niin räätälöidään
juuri teille sopiva ratkaisu.

AFT salaojakoneet tarjoavat helppoa ja taloudellista ojitusta joustavasti, omalla kalustolla ja omalla aikataululla. 

Traktorisovitteiset mallit AFT 45 ja AFT 100. Koneet sopivat maatalouden käyttöön. AFT 45:n voit ostaa vaikka kimppakoneeksi. Hoidat sillä kevyemmät täydennysojitukset nopeasti ja vaivattomasti. AFT 100 on järeämpi malli, jonka kaivuusyvyys on suurempi. Tällä koneella voit lähteä vaikka urakoimaan

Tutustu valikoimaan ja ota käyttöön peltosi koko kasvupotentiaali.

MH100

Tehokas ojituskone, joka kiinnitetään kaivinkoneen puomin Rototilt-päähän. Puomiin kiinnitettävää konetta voi käyttää kanaaleissa, penkoilla ja jyrkillä tien penkereillä.

Puomin avulla voidaan työskennellä myös vallin yli.  Kaivannon maksimi syvyys pisimmällä puomilla on 1,8 m ja kaivannon leveyttä voidaan säätää 125 mm 400 mm välillä. MH100 vaatii jatkuvan öljynvirtauksen vähintään 200 l/min 280 BAR paineella.

HW60

n hydraulinen jalaksilla liukuva kiekko-ojituskone joka voidaan kiinnittää erilaisiin kuormaajiin. Tällä koneella pystyy vetämään ojia nopeasti ja siististi, vaikeissa paikoissa kuten vilkkaasti liikennöidyillä teillä. HW60 vaatii minimissään 100 l/min öljynvirtauksen 170 BAR paineella.

AFT 45

Voidaan kiinnittää pienempiin hydrostaattisella vaihteistolla varustettuihin traktoreihin, joiden teho on 30 hevosvoimasta ylöspäin, koneeseen voidaan liittää perinteiset terät tai karbidipäällysteiset kaivuuhampaat. AFT 45 on mainio ratkaisu pienempiin ojitusoperaatioihin, kaivannon syvyys 1,2 metriin asti ja leveys 200 mm asti.

Video

AFT100

Tekee kaivantoa jonka maksimi syvyys on 1,8m ja leveys enimmillään 400 mm. Kone toimii parhaiten teholtaan yli 100 hevosvoiman traktoreilla, joissa on hydrostaattinen vaihteisto tai ryömintävaihde.

WizzWheel 75

On traktoriin kiinnitettävä voimanotolla toimiva kiekko-ojitus. Kivipyörällä ja järeillä kaivuuhampailla varustettuna tämä kone voi kaivaa lähes missä tahansa olosuhteissa. Kaivannon syvyys on maksimissaan 0.75 m ja leveys välillä 75 mm – 150 mm. Tämän koneen käyttöön tarvitaan hydrostaattisella vaihteistolla tai ryömintävaihteella varustettu traktori, jonka teho on vähintään 120 hv

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!