Etusivu Uutiset Hae töihin Avagrolle!

Hae töihin Avagrolle!

Avagro Oy on Laitilassa toimiva maa- ja puutarhatalouden sekä erikoiskoneiden ja –laitteiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Päätuoteryhmiämme ovat sadetus- ja kastelulaitteet, vihannesten-, marjojen- ja perunanviljelykoneet sekä nestelannoitteet. Tavarantoimittajamme sijaitsevat useassa Euroopan maassa kuten Italiassa, Espanjassa ja Benelux-maissa, sekä Israelissa ja Intiassa. Kaikki ne edustavat oman alansa ehdotonta kärkeä. Työntekijämäärämme on 8 ja liikevaihtomme n. 2,5 milj. €. Toimintamme on kannattavaa ja se on viimeisten vuosien aikana jatkuvasti laajentunut. Haluamme olla kustannustehokas ja asiantunteva, asiakkaitaan hyvin palveleva yritys. Hyvät tuotteet ja osaava henkilökuntamme mahdollistavat yrityksen kasvun ja jatkuvan kehittämisen.

 

Haluatko mielenkiintoisen ja monipuolisen työn jossa jokainen päivä on erilainen. Tässä työssä oppiminen ei ikinä lopu ja sinulla on alati mahdollisuus kehittää itseäsi uusilla osa-alueilla. Oma-aloitteisuus, markkinointihenkisyys ja itsenäinen työskentelytapa sopivat tähän työyhteisöön ja saat niistä kiitosta. Pääset käyttämään ja kehittämään kielitaitojasi. Pienessä työporukassamme on hyvä henki ja työpaikkana Avagro on monin tavoin joustava ja ottaa huomioon myös perheellisen työntekijän haasteet.

Haemme joukkoomme:

Tuotepäällikkö / Tekninen myyjä

Sinulla on maatalousalan koulutusta ja työkokemusta. Olet teknisesti taitava ja alan koneet ovat sinulle tuttuja. Monipuoliseen työhösi kuulu koneiden, varaosien sekä kastelukomponenttien myyntiä. Tuotepäällikön ominaisuudessa hoidat myös sinulle uskottujen tuoteryhmien markkinointia. Tehtävä edellyttää kykyä oman toiminnan kehittämiseen, oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä työskentelytapaa, ajantasaisia IT-taitoja ja vähintään englannin kielen taitoa. Lopullinen toimenkuva ja tehtävä riippuvat henkilöstä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 20.9.2019 mennessä

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Anssi Väättänen (0500 226152)

Hakemukset: info@avagro.fi