Etusivu Tuotteet Maanmuokkauskoneet Aft Salaojituskoneet AFT salaojituskoneet, tutustu valikoimaan!

AFT salaojituskoneet, tutustu valikoimaan!

AFT salaojituskoneet

MH100 on tehokas ojituskone, joka kiinnitetään kaivinkoneen puomin Rototilt-päähän. Puomiin kiinnitettävää konetta voi käyttää kanaaleissa, penkoilla ja jyrkillä tien penkereillä. Puomin avulla voidaan työskennellä myös vallin yli.  Kaivannon maksimi syvyys pisimmällä puomilla on 1,8 m ja kaivannon leveyttä voidaan säätää 125 mm 400 mm välillä. MH100 vaatii jatkuvan öljynvirtauksen vähintään 200 l/min 280 BAR paineella.

HW60 on hydraulinen jalaksilla liukuva kiekko-ojituskone joka voidaan kiinnittää erilaisiin kuormaajiin. Tällä koneella pystyy vetämään ojia nopeasti ja siististi, vaikeissa paikoissa kuten vilkkaasti liikennöidyillä teillä. HW60 vaatii minimissään 100 l/min öljynvirtauksen 170 BAR paineella.

AFT 100 on traktorisovitteinen ojituskone, joka toimii traktorin ulosotolla. Tämä järeällä ketjulla ja hampailla varustettu ojituskone kaivaa erittäin vaikeissa olosuhteissa, jopa 200 mm sementin läpi.  AFT 100 tekee kaivantoa jonka maksimi syvyys on 1,8m ja leveys enimmillään 400 mm. Kone toimii parhaiten teholtaan yli 100 hevosvoiman traktoreilla, joissa on hydrostaattinen vaihteisto tai ryömintävaihde.

WizzWheel 75 on traktoriin kiinnitettävä voimanotolla toimiva kiekko-ojitus. Kivipyörällä ja järeillä kaivuuhampailla varustettuna tämä kone voi kaivaa lähes missä tahansa olosuhteissa. Kaivannon syvyys on maksimissaan 0.75 m ja leveys välillä 75 mm – 150 mm. Tämän koneen käyttöön tarvitaan hydrostaattisella vaihteistolla tai ryömintävaihteella varustettu traktori, jonka teho on vähintään 120 hv

AFT 45 voidaan kiinnittää pienempiin hydrostaattisella vaihteistolla varustettuihin traktoreihin, joiden teho on 30 hevosvoimasta ylöspäin, koneeseen voidaan liittää perinteiset terät tai karbidipäällysteiset kaivuuhampaat. AFT 45 on mainio ratkaisu pienempiin ojitusoperaatioihin, kaivannon syvyys 1,2 metriin asti ja leveys 200 mm asti.

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!