Dewulf RDT 1700

Dewulf RDT 1700 2-rivinen hinattava kone

Dewulf RDT 2-rivisessä perunankorjuukoneessa on vetoisuudeltaan 5 tonnin säiliö ja todella suuri puhdistuskapasiteetti. Kone on varustettu kolmella nostomatolla, kahdella varsirullalla ja kahdella siilimatolla.

Siilimaton ja lisävarusteena saatavan aksiaalirullaston yhdistelmällä saavutetaan hyvä puhdistusteho missä tahansa olosuhteissa. Helposti vaihdettava aksiaalirullasto säästää aikaa ja vaivaa. Aksiaalirullat voidaan vaihtaa tavalliseen kuljetusmattoon noin 30 minuutissa, kun halutaan korjata perunaa kuivissa oloissa. Dewulf RDT on perunalle hellävarainen kone, koska pudotuskorkeudet ovat pieniä ja perunavirta koneeseen pysyy koko ajan tasaisena.

RDT Mallit:

  • Superia: kaksi kumista varsirullaa, kolme nostomattoa ja kaksi siilimattoa
  • Quadria: Varsimatto, kolme nostomattoa ja kaksi siilimattoa
  • Axia: kaksi varsirullaa, kolme nostomattoa ja kaksi siilimattoa sekä aksiaalirullat

RDT:ssä on suuri lajittelupöytä, jonka kärki taipuu säiliön sisään. Lisävarusteena RDT:hen saa viisi säädettävää lajittelurullaa. Koneessa on ohjaava akseli (12°)helpottamassa ajoa. Pyöriin saa lisävarusteena myös hydraulisen vedon. Kaksi siilimattoa toimivat joko mekaanisesti tai hydraulisesti. Koneen vaihdelaatikossa on valittavana neljä vaihdetta joilla on helppo säädellä ajonopeuden ja kierrosluvun oikeaa suhdetta. Traktorista on hyvä näkyvyys painorulliin ja ensimmäiseen nostomattoon. Korkeudensäätö on yksinkertainen käyttää ja korjuukanavan paino on hydraulisesti kannateltu.

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!