Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet kasvulle 5/2012 - Varaosat kaudelle 2013

Avaimet kasvulle 5/2012 - Varaosat kaudelle 2013

Uusimmat avaimet kasvulle 5/2012
Varaosat kaudelle 2013


  Korjuukoneiden matot ja kuljettimet

EA Broekema on 50-luvun lopulta asti kansainvälisillä markkinoilla toiminut sadon korjuu- ja kuljetusmattoja sekä näiden varaosia valmistava yritys.
Valitsemalla mattojen erityyppisistä reunahihnoista ja useista puikkotyypeistä sekä niiden päällysteistä Broekema pystyy tarjoamaan lukemattoman määrän erilaisia mattovaihtoehtoja.

Laadukkaat tuotteet ovat löytäneet tiensä kaikille perunankorjuukoneiden valmistajille, samoin kuin sadon käsittelykoneiden valmistajille (esimerkiksi pesukoneet). Myös varaosamarkkinoille meillä on tarjottavana laaja valikoima mattoja kannatusrullia, vetopyöriä jne. Broekemalla on ratkaisu kaikkien tunnettujen valmistajien koneisiin.

Tuotteita kehitetään jatkuvasti. Olemme valmiit auttamaan myös uusien ratkaisujen etsimisessä ja vastaamaan kysymyksiin, ongelmiin ja tietysti uusiin ideoihin.

Valikoima kattaa:
Korjuukoneiden matot ja kuljettimet  Vetohihnat * Hihnojen liitospalat * Keskihihnojen liitokset * Niitit * Puikkojen päällysteet * Kuljetinkolat * Vetopyörät * Kääntöpyörät * Tukirullat * Kiinnittimet * Valetut kappaleet

Grimmen valmistamien koneiden varaosat löytyvät alkuperäisillä varaosanumeroilla.


Broekema osista vastaa: Mikko Uola, 045 7734 2820
Tiedustelut tapahtuvat helpoiten tarjouspyyntölomakkeella: http://www.avagro.fi/?sivu=broekema
 

Varaosakampanja 14.12.12 asti(koskee vuoden 2012 aikana toimitettavia osia):

Kulunut kausi on vielä kirkkaana mielessä, joten nyt on aika tilata tarvittavat huolto- ja varaosat koneisiin vielä vuoden 2012 hintaan 5% kampanja-alennuksella.

Kampanja koskee seuraavien merkkien alkuperäis- ja tarvikeosia:
Dewulf, varaosahinnat -5%
Tecnoma, varaosahinnat -5%
Imac, varaosahinnat -5%
Miedema, varaosahinnat -5%
Jyrsinten osat, varaosahinnat -5%